Aandacht en kwaliteit!

Je mag zijn wie je bent!

Marjon Lugthart

Marjon Lugthart BSW is directeur Bureau Bezem. Zij heeft de leiding over de afdeling Into Bounce en Vitale Voeding en is de ontwikkelaar van Into Bounce Leren in Beweging dat een onderdeel vormt van Bureau Bezem.

Marjon heeft de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening (SPH) met als afstudeerrichting Preventie en Onderwijs afgerond. Na haar studie heeft zij zich gespecialiseerd in de cognitieve stijl Beelddenken, rekenproblemen, de problematiek rond visuele disfuncties, voeding vanuit de orthomoleculaire principes in relatie met leerproblemen zoals ADHD en aan autisme verwante stoornissen.

Marjon Lugthart is werkzaam geweest in de Orthopsychiatrie en het Speciaal Onderwijs.
Marjon is lesauteur van verschillende rekenmethoden.

Zij is nauw betrokken bij de Beeld en Brein ontwikkelingen en zij is zelf een bevlogen docent van verschillende Beeld en Brein en STERKerSTAAN opleidingen. De Beeld en Brein opleidingen richten zich voornamelijk op de cognitieve stijl Beelddenken.

In 2013 is Marjon met LaBlast en JustBounce gestart. Zij heeft haar certificaat FDO dansleraar Ballroom en Latin behaald.
Tevens is zij Kizomba instructeur, LambaZouk instructeur en LaBlast instructeur. Zij volgt op de voet de ontwikkelingen van dansen. In maart 2015 heeft zij diploma voor JustBounce training en Personal Coach gehaald. Met de JustBounce technieken op de Bellicon minitrampoline begeleidt zij tevens met succes kinderen met leer- en/of gedragsproblemen (ADHD).

In 2015 heeft Marjon haar opleiding als voedingscoach vanuit de orthomoleculaire principes afgerond. In dit zelfde jaar is haar opleiding energetisch werker afgerond.

In 2016 heeft ze haar opleiding als All Round Bellicon trainer afgerond. Hier vallen de trainingen Into Bounce 'MOVE', Into Bounce 'BOUNCE' en Into Bounce 'CIRCLE' onder.

Daarnaast heeft ze de opleiding Epifysiologie afgerond in het najaar van 2016. Epifysiologie houdt zich bezig met fysieke klachten in relatie met het geestelijk emotionele.

Als kleuter had zij al passie voor bewegen, dansen en muziek. Marjon is gestart met klassiek ballet, daarna jazz ballet en nog vele andere vormen van dansen. Zij houdt zich op dit moment bezig met het ontwikkelen van Leren in Beweging en de gezondheid van de mens in het geheel. Zij kijkt hierbij naar lichaam en geest. Daarbij hoort beweging, voeding maar ook het 'goed in je vel zitten' (energetisch).

Haar motto: `Je mag zijn wie je bent!`